Ajankohtaista

Torielämää Nastolassa 70-luvulla
Tässä syntyy kudetta Inspiksen Silmukka-liikkeen ketjusilmukoista!

Suositut Minun Nastolani -muistelutyöpajat jatkuvat 

Seuraava Nastopolin Auditoriossa

ke 9.5.2018, klo 16 alkaen kahvitarjoilua, Nastolan mieskuoro laulaa ja klo 17  esitetään kooste 1973 televisiossa esitetystä 15 -osaisesta sarjasta, joka kertoi Nastolan teollistumisesta muutaman vieläkin tutun perheen kautta.

Voit tuoda valokuvia näytille, historiankirjaprojekti tarvitsee etenki 1940 - 1960 luvun valokuvia, niitä on edelleen niukasti. Työtä ja harrastuksia kuvaavia kuvia on vähiten, myös kadonneet rakennukset kiinnostavat.

Lisätietoja: Lahden kaupunginmuseon Nastolan historia-hanke, tutkimusasvustaja Sini Ojala. sini.ojala(a)lahti.fi, 044 0187 026.

 

Kurssitoimintaa Voimalassa/ 7.5. klo 14 alkaen tervetuloa tutustumaan kudontamahdollisuuksiin, avoinna kaikille kiinnostuneille

Voimalassa, Lahti-Energian lämpökeskuksella Ruokotie 2, harrastetaan  Wellamo-opiston kudontaa. Samassa paikassa on Nastola-seuran toimisto. Myös lyhytkurssitoimintaa, joka on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille.
 

Avoimet ovet Voimalassa maanataisin klo 14-17

Tule tutustumaan Nastola-seuran toimintaan ja Voimalan upeisiin mahdollisuuksiin kutoa edullisesti esim. mattoa. 

 

Tunnista kuva - sivusto

UUSIA kuvia tunnistettavana! Voit tällä sivulla yrittää tunnistaa muitten lähettämiä kuvia. Ja lähettää omiasi tunnistettavaksi. Kuvien tulee olla oletettavasti Nastolasta tai lähialueelta. Muutamia kuvia on onnistuttu tunnistamaan.

 

Liity jäseneksi tai ilmoittaudu talkoolaiseksi