Ajankohtaista

Filosofi Esa Saarinen vieraili Taarastissa.
Arja Korisevan ja Hannu Lehtosen konsertti.

Taarastin Kesänäyttely 2017 on päättynyt

Kiitokset kaikille vierailijoillemme ja talkoolaisille, jotka toteuttivat meille ikimuistoisen taidekesän. Palaute on ollut erittäin myönteistä ja kannustavaa; tällaista toimintaa Nastolaan kaivataan lisää!

Näyttelyluettelo löytyy täältä.

Nastola-seuran hallitus 2017

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Erkki Aarti. Uusia jäseniä hallituksessa ovat Anitta Helin ja Mirja Jerndahl. Vuosikokous vahvisti uudet säännöt, joiden mukaan seuralla on kaksi kokousta vuodessa. Tämä käytäntö helpottaa taloussuunnittelua, kun kustannusarvio seuraavalle vuodelle tehdään jo syyskokouksessa. Uudet säännöt liiteosassa sivun alareunassa.

Taarastille Aukusti-palkinto

Nastolan Taideyhdistys ja Nastola-seura ovat nostaneet perinteisen taidekeskuksen, Taarastin, profiilia järjestämällä siellä näyttelyitä, joissa on esillä Suomen eturivin kuvataiteilijoita.
Taarasti on tärkeä kulttuurikeskus alueen asukkaille, sillä siellä järjestetään monenlaisia kulttuuritapahtumia, kuten valtakunnallistakin huomiota saaneet Rautalankafestarit. Nyt saatu Aukusti-palkinto osoittaa, että ajatusten siivet kantavat ja Taarastilla on tärkeä merkitys koko Lahden kulttuurielämässä.

Tunnista kuva - sivusto

Nastola-seura on avannut valokuvien tunnistussivuston. Voit täällä katsella ja tunnistaa muitten lähettämiä kuvia. Ja lähettää omiasi tunnistettavaksi. Kuvien tulee olla oletettavasti Nastolasta tai lähialueelta. Muutamia kuvia on jo onnistuttu tunnistamaan.

 

 

Liity jäseneksi tai ilmoittaudu talkoolaiseksi

PDF-tiedostoSäännöt 2017 .pdf (176 kB)
PDF-tiedostoJäsentiedote 1 2017.pdf (3.1 MB)
PDF-tiedostoNastolan kierrätyspuisto, Nastola.pdf (38 kB)
PDF-tiedostoLapanen loppuraportti.pdf (1.7 MB)
Lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikasvatus Nastolassa projekti 2015-2016, rahoitus opetus ja kulttuuriministeriö