Ajankohtaista

Torielämää Nastolassa 70-luvulla

 

 

 

 

 

 

 

Nastola-seuran VÄREJÄ VÄREJÄ Taarastin Kesänäyttely 3.-31.7. 2018

Kuratointi Markus Konttinen,
taiteilijat Christian Berg, Markus Konttinen, Niko Luoma

Taarastissa ti-su klo 12-17

TERVETULOA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne tulevat taas, 19.8. aurinkoiset Sadonkorjuujuhlat!

 

Tule Sadonkorjuujuhlille Rakokiven torille 19.8. myymään tuotteita tai esittelemään yhdistyksen tai yrityksen toimintaa.

Torilla on tuotemyynnin lisäksi myös katuruokamyyntiä (jäätelöä, muikkuja, makkaraa, kahvia). Voit  ilmoittautua katuruokamyyjäksi muilla kuin jo luetelluilla tuotteilla (vohvelit, paella yms). Lapsille on poniratsastusta ja "lehmän"lypsämistä. Muutakin tarjontaa mahtuu mukaan, vaikkapa koiraharrastusesittelyä tai kasvomaalausta.

Toripaikat ovat ilmaisia!

Tapahtuman järjestää Nastola-seura ja Villähteen Nuorisoseura, Ruuhijärven Nuorisoseura, 4H sekä Nastolan MTK aluejohtokunnan tuella. Ilmoittautumiset ja lisätiedot leppala.koivunen(a)gmail.com, puh 040 5153370

 

 

 

 

 

 

 

Kurssitoimintaa Voimalassa maanataisin, tervetuloa tutustumaan kudontamahdollisuuksiin, avoinna kaikille kiinnostuneille.

Nastola-suran toimiston avoimet ovet joka maanantai klo 14-17 (heinäkuun 2.  pvä valmistelemme näyttelyä) 

Voimalassa, Lahti-Energian lämpökeskuksella Ruokotie 2, harrastetaan  Wellamo-opiston kudontaa. Samassa paikassa on Nastola-seuran toimisto. Myös lyhytkurssitoimintaa, joka on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille.

Tule juttelemaan kahvikupin ääreen

 

 

 

Tunnista kuva - sivusto

UUSIA kuvia tunnistettavana! Voit tällä sivulla yrittää tunnistaa muitten lähettämiä kuvia. Ja lähettää omiasi tunnistettavaksi. Kuvien tulee olla oletettavasti Nastolasta tai lähialueelta. Muutamia kuvia on onnistuttu tunnistamaan.

 

Minun Nastolani muisteluillat jatkuvat syksyllä

Lisätietoja: Lahden kaupunginmuseon Nastolan historia-hanke, tutkimusasvustaja Sini Ojala. sini.ojala(a)lahti.fi, 044 0187 026.

 

 

Liity jäseneksi tai ilmoittaudu talkoolaiseksi