Kylätoiminta

Museoalue kirkon alapuolella. Mahdollisuuksia alueen kunnostamiseen tutkitaan.

 

Kylätoiminnan tavoitteena on saada uutta toimintaa ja tapahtumia kirkonkylän alueelle ja osallistua muutoinkin alueen kehittämisen. Haluamme säilyttää kirkonkylän elävänä ja aktiivisena. Toivomme, että toimintaan saadaan mukaan oman kylän väkeä, että yhdessä toimimalla kirkonkylä pysyy viihtyisänä ja voimme olla ylpeitä kauniista ympäristöstämme.

Kylätoiminta/ kirkonkyläjaoksen vetäjänä toimii Tuula Leppälä-Koivunen, leppala.koivunen(a)gmail.com

Muita aktiiveja Liisa Helanto, Mirja Jerndal, Liisa Ollila, Jouni Kaikkonen

 

 

Kyläkahvila -tapaamisia

järjestetään kunnantalolla Nastolan Lahti-pisteellä. Tapaamiset on tarkoitettu kaikille.

Ajatus on, että jutustellaan kahvikupin ääressä alueen kuulumiset, suunnitellaan toimintaa ja toteutetaan yhdessä suunnitelmia. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii tai kun on jotain mielen päällä.

Seuraava kyläkahvila on 18.12. klo 15 - 18. 

 

 

Kurssitoimintaa ja tapaamisia Voimalassa 

Voimalassa Lahti-Energian lämpökeskuksella Ruokotie 2 (ent. Nastola-lehden toimitus) Wellamo-opiston kudontaa. Samassa paikassa Nastola-seuran toimisto ja lyhytkurssitoimintaa.

Voimalan ovet ovat auki maanantaisin klo 14-17, jutellaan kevään toiminnasta kahvikupin äärellä. Nastola-seuran väkeä on paikalla. Mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyskudontaan, tai painaa tyynyliinoihin kuvioita. Yhteistyö Inspiksen kanssa jatkuu.Lyhytkurssitoimintaa. Tule kertomaan toiveesi