Kylätoiminta

Museoalue kirkon alapuolella. Mahdollisuuksia alueen kunnostamiseen tutkitaan.

 

Kylätoiminta/ kirkonkyläjaos toimii Tuula Leppälä-Koivusen johdolla, leppala.koivunen@gmail.com.

Tavoitteena on saada uutta toimintaa ja tapahtumia kirkonkylän alueelle ja osallistua muutoinkin alueen kehittämisen.

Kyläkahvila -tapaamisia

järjestetään kunnantalolla Nastolan Lahti-pisteellä. Tapaamiset on tarkoitettu kaikille.

Ajatus on, että jutustellaan kahvikupin ääressä alueen kuulumiset. suunnitellaan toimintaa ja toteutetaan yhdessä suunnitelmia. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii tai kun on jotain mielen päällä.

Seuraavat kyläkahvit 12.3. klo 11-13.30. Ideoidaan kevään tapahtumia. 

Kurssitoimintaa ja tapaamisia Voimalassa 

Voimalassa Lahti-Energian lämpökeskuksella Ruokotie 2 (ent. Nastola-lehden toimitus) Wellamo-opiston kudontaa. Samassa paikassa Nastola-seuran toimisto ja lyhytkurssitoimintaa.

Voimalan ovet ovat auki maanantaisin klo 14-17, jutellaan kevään toiminnasta kahvikupin äärellä. Nastola-seuran väkeä on paikalla. Mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyskudontaan, tai painaa tyynyliinoihin kuvioita. Yhteistyö Inspiksen kanssa jatkuu.Llyhytkurssitoimintaa. Tule kertomaan toiveesi.

Kyläkino haaveissamme

Olemme sopineet tapaamisen Päijät-Hämeen Elokuvakeskus ry:n kanssa selvittäksemme mahdollisuuksia elokavaesitysten aikaansaamiseksi esim. entisellä Kunnantalolla. Toivomme tietysti, että asianharrastajat ja nuoret kiinnostuisivat ideasta niin paljon, että meillä voisi pyöriä säännöllisesti pienimuotoinen elokuvakerho, josta ko henkilöt huolehtisivat.
Asia on alkuvaiheessa eikä meillä vielä ole tietoa kaikista edellytyksistä, mutta tiedotamme heti kun asiaa on saatu selvitetyksi. Pidetään peukkuja ettei mikään byrokratiapeikko asetu esteeksi!